Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Zobene pahuljice s voćem

SASTOJCI: ovseni-piškoti


* 200 ml pirea od jabuka
* 200 ml zrelih banana predhodno izgnječenih s vilicom
* naribana limunova korica iz ekološkog uzgoja
* nekoliko kapljica limunovog soka
* 200 ml zobenih pahuljica
* 200 ml mljevenih zobenih pahuljica
* 100 ml badema narezanih na listiće
* prstohvat soli
* 1 čajna žličica praška za pecivo
* cimet
* burbonska vanilija
* kokosovo ulje

PRIPREMA: Pećnicu ugrijemo na 175 stupnjeva. U većoj posudi izmješamo umak od jabuka, babanu, limunovu koricu i sok, a u drugu posudu sve suhe sastojke. Nakon toga mješavini voća uz miješanje dodajemo suhe sastojke. Pekač obložimo s papirom za pečenje kojeg dobro namažemo kokosovim uljem. Iz tijesta sa žlicom oblikujemo male kuglice i stavimo na papir za pečenje. Kekse pečemo približno 20 minuta odnosno toliko vremena dok ne poprime zlatnu boju. Ohladimo ih na mrežici.

RECEPT NAPISALA: Ana Glomočak
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 10245280
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem