Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Zdravija alternativa za kruh

SASTOJCI:
* 9 žlica zobenih mekinja
* 3 dl malomasnog mlijeka
* 1 žlica kukuruznog škroba (može i bez)
* 1 prašak za pecivo
* 2-3 jaja
* 3 žlice poprženog sezama
* prstohvat soli 

OPIS POSTUPKA: U zagrijano mlijeko staviti zobene mekinje da omekšaju, umiješati sve ostale sastojke. Posuti poprženim sezamom. Smjesu uliti na masni papir u pleh veličine 20x30cm i peći dok ne porumeni na temperaturi 210'C. U smjesu se po želji mogu dodati začini poput peršina, češnjaka, papra i sl. U slatkoj varijanti obično dodam 2 žlice Sukrina, koricu limuna i naranče i aromu vanilije te pečeno pospem sa Sukrinom u prahu. Kruh je zahvalan kao podloga za sendviče i kanape. Nije vlažan i dugo ostaje svjež ako se drži u frižideru. 

ČAS PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Katarina Košta Pavušin 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 10244192
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem