Zdrav drobljenac s šumskim voćem
Bez glutena i rafiniranog šećera.
SASTOJCI:
* 1 jaje
* 5 žličica kokosovog brašna
* 2 žlice kokosovog mlijeka
* voda
* 1/2 dl jogurta (soja, grčki ili opcionalno)
* 1 žlica meda
* 1 šalica šumskog voća
* cimet
PRIPREMA: U posudici izmućkajte jaje i dodajte kokosovo brašno, kokosovo mlijeko i malo vode. Smjesa treba biti gusta, više poput smjese za palačinke.
Podmazanu podlogu ravnomjerno premažite i poklopite poklopcem. Nakon što je na dnu poprimila zlatno smeđu boju okrenite je lopaticom. Narežite na manje komade.
U međuvremenu zagrijte šumsko voće u posudici na štednjaku (može i smrznut mix).
Prebacite drobljenac na tanjur, velikodušno pospite cimetom, prelijte žlicom meda i toplim šumskim voćem. Za kontrast okusima poslužite s jogurtom po vlastitom izboru.
PRIPREMILA: Saša Zor
Komentari (0)