Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Veganske kokosove pločice s čokoladom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Veganske kokosove pločice s čokoladom

SASTOJCI: 
Kokosova osnova: 
* 190 g kokosovog brašna  + 10 g za ukras 
* 200 g kokosovog ulja, istopljenog 
* 4 žlice javorovog sirupa 
* 1 žličica ekstrakta vanilije 
* prstohvat soli 
Čokoladni preljev: 
* 200g tamne čokolade 
* 5 žlica sojinog mlijeka (može i rižinog) 

OPIS POSTUPKA: 
1. Pekač obložimo s papirom za pečenje (ja sam upotrijebila pekač 30 x 22).
2. U posebnu posudu stavimo kokosovo brašno, istopljeno kokosovo ulje, javorov sirup, vaniliju i sol. Sastojke dobro promiješao s drvenom kuhačom. 
3. Kokosovu osnovu stavimo u pekač i dobro pritisnemo na dole dok nije kompaktno. Pekač stavimo u zamrzivač da se osnova stvrdne. Za to vrijeme pripremimo čokoladni preljev. 
4. Čokoladu i sojino mlijeko istopimo nad vodenoj pari. Pazimo da voda ne dodiruje posudu u kojoj je čokolada. Miješamo. Čokolada mora biti glatka.
5. Iz zamrzivača uzmemo pekač i po kokosovoj osnovi prelijemo čokoladu. Po vrhu stavimo kokosovo brašno. Na bar sat vremena pekač stavimo u hladnjak da se veganske pločice stvrdnu.
6. Prije nego pločice narežemo, pustimo ih 10 minuta na sobnoj temperaturi.

VRIJEME PRIRPEME: 30 min +1 h u hladnjaku
RECEPT PRIPREMILA: Mojca Videmšek 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 10302320
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem