Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Vafli bez glutena i laktoze

SASTOJCI: Vaflji brez glutena in laktoze
* 20 g kokosovog ulja /masti
* 20 g kokosovog šećera
* 1 jaje * prstohvat himalajske soli
* ekstrakt od vanilije (ili vanilija v prahu)
* 140 g rižinog brašna
* 100 ml rižinog mleka (ili zobeno, kokosovo)
* žličica praška za pecivo


OPIS POSTUPKA:
 Prvo pjenasto umiješamo kokosovo ulje, kokosov šećer, ekstrakt od vanilije, sol i jaje. Zatim postupno dodajemo rižino brašno (s praškom za pecivo) i rižino mlijeko da dobijemo sredje gusto tijesto (malo gušće nego za palačinke). Masa ostavimo 15 minuta da odstoji. Zatim ispečemo vafle. Poslužimo ih s medom i sirom mascarpone (ako nemate probleme s laktozom) ili s namazom po želji.

TRAJANJE PRIPREME: 10 minuta + 15 minuta (da odstoji) + 10 minuta (pečenje)
RECEPT NAPISALA: Urška Škorjanc (pogledajte i zanimljiv blog Gurmanije kar tako za vsak dan)
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10273200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem