Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
segment 1
segment 2
segment 3
segment 4
segment 5
segment 6
Logo

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Torta bez glutena s malim udjelom ugljikohidrata

SASTOJCI: Nizkohidratna torta brez glutena
Podloga:
* 100 g maslaca (može i kokosovo ulje)
* 60 g tamne čokolade
* 60 g badema (izmljevenih u brašno)
* 30 g kakaa u prahu
* 2 jaja
* prstohvat himalajske soli
* 100 g ksilitola (ili lucume, stevije, kokosov šečer)
* 30 g orasa
* aromo vanilije
Krema:
* 500 g nemasnog vsježeg sira
* 2 jaja
* 50 g ksilitola
* aroma od vanilije
* 60 g šlaga

OPIS POSTUPKA: Prvo napravimo podlogu. Maslac i čokoladu istopimo i dobro promiješamo. U manjoj posudici pomiješamo zajedno brašno od badema, sol i kakao u prahu. U drugoj posudici izmiješamo jaja, ksilitol aromu od vanilije. Dodamo suse sastojke i na kraju još i smjesu s čokoladom te sve zajedno dobro promiješamo. Ulijemo u pekač i posujemo s orasima. Pečemo na 180 stupnjeva, približno 15-20 minuta. Rubovi moraju biti zapečeni unutranjost mekana. Na kraju pričekamo 20-30 minuta da se ohladi. Pećnicu zatim namjestimo na 150 stupnjeva. U većoj posudi pjenasto iizmiksamo sir, dodamo jaja i ksilitol, aromu vanilije i šlag. Miksamo još nekoliko trenutaka kako bi smjesa bila bolja. Prelijemo po podlozi koju smo ohladili i stavimo šeći za još 30-40 minuta. Kada je pečeno prekrijemo s alu folijom i stavimo za 3-4 sata u hladnjak.

Hranjiva vrijednost (1 komad od 6) – 500 kCal – 20g B, 25g OH, 35g M, 5 g vlakana

TRAJANJE PRIPREME: 60 minuta
RECEPT NAPISAO: Jasmin Zorko

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 10450656
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem