Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Tjestenine s pečenom rajčicom i paprikom

SASTOJCI:
* 400 g širokih rezanaca ili fusilla toscana
* 500 g svježe rajčice
* 2 velike crvene i 2 zelene paprike
* 2 češnja češnjaka
* 4 žlice maslinovog ulja
* sol, papar
* listovi svježe bazilike
* peperoncini po želji

OPIS POSTUPKA
: U velikom loncu zavrijemo malo posoljenu vodu u kojoj skuhamo tjesteninu.
Nakon toga u tavi na dvije žlice maslinovog ulja i češnjaku popečemo narezanu papriku i rajčicu, po želji još peperoncine. Ako želimo začinimo. 

U vreloj vodi (5l) skuhamo rezance. Dok su još tvrdi kada zagrizemo (al dente) ih procijedimo i umiješamo u povrće. Dodamo još dvije žlice ulja, dobro promiješamo i dodamo listove svježe bazilike. Odmah serviramo s naribanim parmezanom. 

VRIJEME PRIPREME: 15 min
RECEPT PRIPREMILA: Obitelj Šilc

Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10275280
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem