Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Tikka masala piletina

SASTOJCI:tikka-masala-piscanec
* 2 pileća filea
* 1 veliki luk
* 1 režanj češnjaka
* 1 komadić svježeg đumbira (približno 1 cm)
* 100 ml pasirane rajčice iz konzerve
* 50 ml vrhnja za kuhanje
* 1 grančica svježeg korijandra (po želji za dekoraciju)
* pol čajne žličice soka od limuna
* 3 žlice ulja (maslinovo ili kokosovo)
* pol čajne žličica soli
* paketić začina Spicentice Tikka masala piletina (sadrži papriku, mljeveni cimet, mljeveni koriander, čili v prahu, mljeveni cimet, mljeveni crni papar, mljeveni klinčići mljeveni kardamon)


OPIS POSTUPKA: Pola luka narežemo na male komadiće (ostalo ostavimo za umak). Piletinu narežemo na komadiće veličine jednog zalogaja i sve zajedno začinimo sa začinima. Dodamo malo soli i mariniramo pola sata. U tavu dodamo malo kapljica maslinovog ulja i u nju stavimo piletinu te ju popečemo za 3-5 minuta. Tavu maknemo s vatre. U posudi na ulju popržimo luk, dodamo naribani đumbir i češnjak te malo popržimo. Dodamo rajčice, vrećicu začina, sol i sok od limuna. Zatim dodamo piletinu i na laganoj vatri te u pokrivenoj posudi kuhamo još 10 minuta. Dobro promiješamo, dodamo vrhnje za kuhanje a ako je umak pregust i malo tople vode. Kuhamo još 5 minuta dok piletina ne omekša. Serviramo zajedno s običnom rižom. Recept je za 3 osobe, upotrijebila sam polovicu oba dvije vrećice začina iz paketa Spicentice.

VRIJEME PRIPREME: 50 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana H.
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 10256640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem