Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Tijesto za pizzu od pirovog brašnog

Tijesto za pizzu od pirovog brašnogSASTOJCI:
* 400 g pirovog bijelog brašna
* 1 vrećica, odnosno 7 g suhog kvasca 
* 1 žličica šećera
* 2,5 dl mlake vode
* 3 žlice maslinovog ulja
* 1 žličica soli

OPIS POSTUPKA: 
1.U vodu umiješamo kvasac, šećer i dvije žlice brašna. Dobro promiješamo i ostavimo stajati 5 minuta. 
2. Brašno presipamo u posudu, dodamo sol i promiješamo. U sredini napravimo rupicu i u nju dodamo maslinovo ulje, te vodu s kvascem. 
3. Prvo promiješamo sa žlicom, a zatim tijesto premjestimo na pult i dobro izmijesimo, da nastane gruda bez kvržica (barem 5 minuta mijesimo).
4. Tijesto položimo u pobrašnjenu posudu, na vrhu napravimo 2 zareza i pokrijemo čistom salvetom. Ostavimo da raste barem 1 sat na toplom i tamnom prostoru (možemo ga ostaviti  i u jednoj od kuhinjskih ladica/ormarića). 
5. Dignuto tijesto stavimo na pobrašnjenu površinu i lagano ga promijesimo, te zatim razvaljamo na željenu veličinu. Tijesta je dovoljno za približno jedan veliki pleh. Zatim pizzu po želji obložimo i pečemo 25 minuta na 180 stupnjeva.

VRIJEME PRIPREME: 15 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10226336
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem