Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Tatarski umak
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Tatarski umak

SASTOJCI: 
* 1 dcl ekstra djevičanskog maslinovog ulja
* 1/2 žličice mljevenih sjemenki gorušice
* 2 žlice kiselog vrhnja
* prstohvat himalajske soli
* prstohvat papra
* 1 jaje
* sok od pola limuna
* 3 kisela krastavca 
* 2 prstohvata češnjaka u prahu
* par listića peršina 

OPIS POSTUPKA: U posudu stavimo maslinovo ulje, jaje, maslinovo ulje, jaje, sjemenke gorušice, češnjak, sol i papar i lagano promiješamo. Dodamo limunov sok, male komadiće narezanog krastavca i dobro narezan peršin. Sa štapnim mikserom počnemo miksati dok ne vidimo da se radi kremasta struktura umaka. Na kraju joj dodamo kiselo vrhnje i sa žlicom dobro promiješamo. Čuvamo pokriveno s folijom u hladnjaku.

VRIJEME PRIPREME: 10 min 
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Natalija

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10246744
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem