Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Svestrani kolač

1

SASTOJCI:
* 3 jaja
* 6 jabuka
* mala žličica sode bikarbone
* mrvica soli
* 2 žlice meda
* 1 žlica konopljinog brašna
* 1 žlica heljdinog brašna
* 1 žlica psilyum ljuskica
* 1 žlica tapioke
* 1 žlica kokosovih mrvica
* 50 g zobenih pahuljica (malo više ili manje prema potrebi)
* 50 g rogača ili maka
* 1/2 žlice kokosovog maslaca/ulja 

OPIS POSTUPKA: Odvojiti žumanjke od bjelanjaka. Žumanjke miksati i dodati naribane jabuke (umjesto jabuka mogu ići i kruške ili tikva - jednako je dobro), med, rastopljeno kokosovo ulje i sve suhe sastojke. Ukoliko želite da je kolač slađi možete dodati nekoliko kapi stevije. Zobene dodajte na kraju, postepeno, tako da dobijete gustu smjestu (količina je oko 50 g, ali ovisi o sočnosti jabuka/kruška/tikve i njihovoj veličini). Posebno izmiksati bjelanjke i lagano umješati u smjesu. Staviti u tepsiju veličine 30x20 na masni papir. Peći na 180 stupnjeva 20-ak minuta (provjeriti čačkalicom). Kolač je super jer voće daje sočnost, a možete staviti ono koje imate kod kuće. Isto tako, ako nemate konopljino/heljdino brašno/tapioku/psilyum, možete staviti bilo koje drugo brašno, a konačnu gustoću regulirate zobenim pahuljicama. 

VRIJEME PRIPREME: 40 min
RECEPT PRIPREMILA: Marinela Blažek

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (1)

Lucija

Pre finooo!!!
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10340032
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem