Španjolska tortilja sa šparogama
* maslinovo ulje
* 100 g šparoga
* 2 krumpirja
* 1 luk
* 4 jaja
* 1 žličica himalajske soli
* 1 prstohvat papra
OPIS POSTUPKA: Ogulimo krumpir, operemo ga i narežemo ga na male kockice. Nasjeckamo luk. U tavi ugrijemo maslinovo ulje, dodamo luk i nakon jedne minute dodamo još i krumpir. Krumpir pržimo na srednji temperaturi približno 15 minuta i za to vrijeme više puta promiješamo. U drugoj posudi promiješamo jaja, dodamo sol i papar. Umiješamo ih u krumpir i pečemo 5 minuta. Tavu poklopimo s tanjurom i okrenemo tortilju na tanjur. U tavu dodamo 2 žlice ulja, stavimo tortilju i popečemo ju još i s druge strane. Tortilja je spremna. Odlično i zdravo jelo. :)
VRIJEME PRIPREME: 30 minut
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja
Komentari (0)