Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Sirovi snickers

SASTOJCI:
Osnova:
* 200 g datulja 
* 150 g mljevenog kikirikija (obični, neprženi) 
* korica jednog limuna 
Peanut dio:
* 100-150 g kikirikijevog maslaca (rok's peanutbutter) 
* 50 g mljevenog kikirikija (nekoliko ih možeš narezati na manje komadiće) 
* 60-70 g istopljene kokosove masti/ulja ili kakaove masti (ja sam dala pola od svake) 
* 1 velika žlica javorovog sirupa (može i više, ovisi koliko slatko želite) 
Čokoladni dio:
* 50g 100% kakaa u prahu
* 1 velika žlice javorovog sirupa 
* malo kokosove masti/ulja (samo da se bolje stvrdne) 
* 2 velike žlice kikirikijevog maslaca

OPIS POSTUPKA: Kod osnove, namočiš datulje u toplu vodu da se smekšaju (približno 1 h), prije izmelješ kikiriki, datulje ocijediš i dodaš ih kikirikiju te dobro promiješaš i zgnječiš. Nakon toga dodaš još limunovu koricu. Osnovu staviš u model za torte ili u model za muffine kao što sam ja napravila :) Kod kikirikijeve kreme sam u mikser stavila sve potrebne sastojke. Miksaš toliko dugo da nastane jednakomjerna gusta smjesa. Masu rasporediš po osnovi i staviš u zamrzivač na cca. 30 min, da se masa malo stvrdne. Za to vrijeme već pripremiš čokoladni preljev. Promiješaš sve sastojke koji su potrebni za preljev i rasporediš po modelu. Sve skupa opet dodaš u zamrzivač da se stvrdne.

VRIJEME PRIPREME: 1 h
RECEPT PRIPREMILA: Eva Boto

Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10310448
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem