Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Sirove veganske čokoladne karamelne kocke

SASTOJCI:
Podloga: 
* 100g pirovih pahuljica 
* 50g oraha 
* 2 žlice kakaa u prahu 
* 150 datulja (namočenih) 
Karamela: 
* 150g datulja (namočenih) 
* par žlica vode (u kojoj ste namočili datulje) 
Preljev: 
* 50g kokosovog ulja 
* 2 žlice prirodnog kikirikijevog maslaca (Rokovo) 
* 40g kakaa u prahu 
* 30-50g kokosovog šećera (po okusu) 

OPIS POSTUPKA: Pahuljice i orahe izmeljemo, dodamo datulje i kakao i ponovo smiksamo. Masu rasporedimo po kalupu i stavimo u hladnjak. Za "karamelu" smiksamo datulje s kakvom žlicom vode (od namočenih datulja). Smjesu razmažemo po podlozi i stavimo ga na hladno za par sati. Čokoladni preljev pripremimo tako da istopimo kokosovo ulje i promiješamo ga s kakaom, kokosovim šećerom i kikirikijevim maslacem. Sve skupa prelijemo preko malo stvrdnutog ''kolača'' i pustimo da se dobro ohladi (najbolje preko noći). Veselo zaslađivanje!

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILAAna Čeperlin

Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10298744
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem