Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Sirova torta kokos-maline

SASTOJCI:Bernarda Valković
* 1 šalica datulja
* 1 šalica indijskih oraščića ili nekih drugih orašastih plodova (bademi)
* 2 žličice kakaa u prahu
* 3,5 šalice kokosovog brašna
* 1/2 šalice kokosovog ulja
* 4-5 žlica agavinog sirupa
* malina (od malina možeš napraviti marmeladu - pola kg malina skuhaš s agavinim sirupom ili smeđim šećerom po žemlji ili izmiksati maline i agavin sirup u blenderu).
* čokolada (rastopljena tamna čokolada po želji)


OPIS POSTUPKA: Sloj po sloj (osnova, maline, čokolada) blendamo i ulijevamo u pekač za tortu (otprilike 24 cm promjera), te sve zajedno stavimo u zamrzivač preko noći. Čokoladu je dobro preliti preko torte tek kada se ostatak torte zamrzne, i po želji ju staviti još za neko vrijeme u zamrzivač.

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Bernarda Valković
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 10248192
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem