Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Rezanci sa povrćem, svinjetinom i kelpom

SASTOJCI:rezanci svinjetina i kelp
* 50 g smeđih rižinih rezanaca
* 1 veći svinjski odrezak
* malo češnjaka
* nekoliko kapljica sojinog umaka (zamjena ako ga nemaš je sol)
* malo svježeg đumbira
* povrće po želji (poriluk, mahune, brokula, slatki grašak, mrkva… )
* malo papra
* malo svježeg peršuna
* jušna žlica sezama (lagano preprženog)
* malo kelpa u prahu

OPIS POSTUPKA: rezanci svinjetina i kelp2Predpriprema: Meso narežeš na jednako velike komadiće. Narežeš mrkvu i poriluk... te pripremiš nekoliko brokolinih cvjetova. Mahune i grašak sam uzela iz škrinje jer ih trenutno nisam mogla dobiti svježe. Pripremiš peršun, sezam, ginger, češnjak, začine...

Skuhaš tjesteninu. U posebnoj posudi na brzinu blanširaš povrće te ga ispereš pod hladnom vodom.  To napraviš zato da zaustaviš proces kuhanja te sačuvaš lijepu zelenu boju.

U vrućoj posudi spečeš meso, po potrebi zaliješ s malo vode (najbolje te u kojoj se je kuhalo povrće).  Negdje na sredini pečenja dodaš malo gingera narezanog na veće komadiće da ih kasnije možeš izvaditi ako ti je okus pre jak. Na kraju dodaš mesu nekoliko kapljica sojinog umaka (ako ga nemaš dodaj sol) i papar.

U drugoj posudi na vručem ulju na brzinu preprži povrće.

Rezance dodaš mesu zajedno sa malo tekućine da se odlijepe. Umiješaš povrće i poslužiš. Jelo posipaš s malo svježeg peršuna, prženim sezamom i kelpom.

RECEPT PRIPREMILA: Katja - Cook, eat and smile
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 10271256
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem