Rezanci od špinata s umakom od brokule i cvjetače
* 500 g rezanaca od špinata
* prstohvat himalajske soli
* kokosovo ulje
* malo maslinovog ulja
* 1 veliki luk
* srednje velika brokula
* srednje velika cvjetača
* zobena za kuhanje
* režanj češnjaka
OPIS POSTUPKA: Rezance skuhamo ˝al dente˝ i dodamo malo maslinovog ulja te dobro promiješamo. Cvjetaču i brokulu skuhamo odvojeno od rezanca i samo do polovice. Nasjeckamo luk i popržimo ga na kokosovom ulju. Dodamo mu kuhanu brokulu i cvjetaču te malo zalijemo vodom. Kuhamo 5 minuta i ispasiramo sa štapnim mikserom. Kuhamo još 10 minuta, zatim dodamo nasjeckan češnjak, malo soli i zobene kreme za kuhanje. Kuhamo još 5 minuta i sve dobro promiješamo. Umak prelijemo p orezancima i ukrasimo sa mješavinom različitih sjemenki.
TRAJANJE PRIPREME: 60 minuta
RECEPT NAPISALA: Malinca Tea
Komentari (0)