Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Raffaello torta

SASTOJCI:Raffaello-torta300x225
SASTOJCI ZA KOKOSOV BISKVIT:
* 60g kokosovog brašna (fino mljeveno)
* 30g pirovog bijelog brašna
* prstohvat soli
* 1 žlica zaslađivača Sugar Sweet 1:10
* 3 jaja
* 2 bjelanjka (možete upotrijebiti još jedno jaje – meni je bjelanjak ostao od keksa)
* 50g kokosovog maslaca odnosno ulja (rastopimo)
* 50g mlijeka
* 120g grčkog jogurta bez masti
* 1 žličica ruma (opcija)
* 1 žličica esencije vanilije


SASTOJCI ZA KREMU
*2 vanilijeva pudinga koje pripremimo s 400 ml mlijeka i 350 ml vode te ½ žlice zaslađivača Sugar sweet 1:10 (ili cijelu žlicu ako vam se više sviđa slatki okus).
* 30g grubo mljevenog kokosa
* 150 ml kokosovog šlaga
* 2 žličici želatine +0,5 dcl vode

OPIS POSTUPKA: PRIPREMA BISKVITA
U jednoj posudi promiješamo sve suhe sastojke, u drugoj sve mokre sastojke osim bjelanjaka (bjelanjke promiješamo posebno). Polako dodajemo suhe sastojke mokrim (još uvijek lagano miješamo s električnim mikserom). Na kraju s žlicom dodamo još snijeg od bjelanjaka. Smjesu ulijemo u okrugli kalup obložen s papirom za pečenje (promjer oko 24 cm). Biskvit pečemo 28-30 minuta na 175 stupnjeva. Kada je biskvit potpuno ohlađen, odrežemo gornji dio tako da dobijemo potpuno ravnu površinu (gornji dio naravno sačuvamo)

PRIPREMA KREME
Puding skuhamo po uputama (s upotrebom navedene količine mlijeka, vode i zaslađivača). Kada se puding potpuno ohladi s električnim mikserom u njega umiješamo kokosov šlag (kojeg smo isto tako pripremili pa uputama na ambalaži) i grubo mljeveni kokos.
Želatinu damo u toplu u vodu da se potpuno rastopi, nakon toga smjesu umiješamo u kremu. ½ kreme prelijemo na biskvit, nakon toga zdrobiti biskvit kojeg smo odrezali i prekrijemo s ostatkom kreme.
Stavimo u hladnjak (torti će trebati sat ili dva da se potpuno stvrdne – ja ju najrađe pripremim dan prije).

VRIJEME PRIPREME: 45 min
RECEPT PRIPREMILA: Fit and Sweet
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 10280760
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem