Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Punozrnata rolada od lješnjaka

SASTOJCI:Polnozrnata-lešnikova-rulada-s-kokosovo-smetano1-300x300
Tijesto:

* 4 jaja
* 2 žlice agavinog sirupa
* 3 žlice punozrnatog pšeničnog brašna
* 2 čajne žličice praška za pecivo
* 2 kapljice arome vanilije
* 1 žlica kokosovog mlijeka
* 1 žlica light kiselog vrhnja

Fila:
* 2 šake lješnjaka
* konzerva kokosovog mlijeka (cca 400ml)
* 2 žlice light kiselog vrhnja
* 2 kapljice vanilijeve arome
* 3 žlice kokosovog šećera
* par kapljica limunovog soka
* kokosovo brašno

OPIS POSTUPKA:
Tijesto: odvojiš bjelanjke i žutanjke od 4 jaja, bjelanjke istučeš u tvrdi snijeg sa malo soli. Žutanjke i 2žl. agavinog sirupa pjenasto umiješaš, dodaš cca 3 žlice punozrnatog pšeničnog brašna, 2 čajne žličice praška za pecivo, 2 kapljice vanilijevog ekstrakta, 1 žlicu kokosovog mlijeka, 1 žlicu kiselog vrhnja. Pečeš v pečnici na 200 stupnjeva da postane zlatne boje. Pečeno tijesto zamotamo u vlažnu krpu.

Fila: Samelješ 2 šake lješnjaka, vrhnje iz konzerve kokosovog mlijeka, dodaš 3 žlice kokosovog šećera, 2 kapljice vanilijevog ekstrakta, 2 žlice kiselog vrhnja, par kapljica limonovog soka i kokosovo brašno (toliko da masa postane kompaktna).

Tijesto premažeš sa filom, zaviješ u roladu i daš u hladnjak na cca 1 sat.

RECEPT SASTAVILA: Katja Leber
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 10269064
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem