Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Punjene paprike

SASTOJCI:
* 1 kg miješanog mljevenog mesa
* 200g riže
* 2 velika luka
* 1 češanj češnjaka
* 1/2 žličice crvene paprike u prahu
* svježa vegeta - biogetta
* jaja
* sveži peršin
* himalajska sol
* papar
* 1 žlica maslinovog ulja 
* 10 paprika 
Umak:
* 1 konzerva pasirane rajčice
* 1 konzerva rajčice u komadićima
* 1 žličica maslinovog ulja
* prstohvat soli
* prstohvat bosiljka
 
OPIS POSTUPKA: Popečemo luk na maslinovom ulju, dodamo češnjak, meso, pola male žličice crvene paprike, 1 žlicu bio vegete, po potrebi posolimo i popaprimo. Začinimo po svom okusu.
Za to vrijeme u malo slanoj vodi kuhamo rižu – da je skuhana na ¾. Malo pričekamo da se meso i riža ohlade dok očistimo papriku.

Ohlađene sastojke promiješamo skupa, dodamo jaja, dobro promiješamo i počnemo puniti paprike. Punjene paprike složimo u posudu za pečenje u pećnici. Dolijemo umak od rajčice, mora je biti toliko da skoro prekrije papriku. U pećnici cca. 30-45 min pečemo pokriveno, nakon toga još oko 20-30 minut bez poklopca da se paprika malo zapeče.
Umak inače napravimo tako da na malo maslinovog ulja na brzinu promiješamo 1 konzervu rajčice u komadićima i jednu konzervu pasirane rajčice, zalijemo s vodom, malo posolimo, za okus dodamo još malo bazilike i umaka od rajčice iz tube (s tim malo zgusnemo umak).

VRIJEME PRIPREME:
2 sati
RECEPT PRIPREMILA: Vladka Voh
Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10243152
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem