Punjena pileća prsa
SASTOJCI:
* pileća prsa
* kruh
* peršin
* mlijeko
* češnjak
* luk
* maslinovo ulje
* himalajska sol
* papar
* mješavina začina meksički chipotle
OPIS POSTUPKA: U svaku polovicu pilećih prsa zarežemo đep. U posudi izmiješamo na komadiće narezan kruh, narezan peršin, češnjak i luk i sve skupa zalijemo s 2 žlice mlijeka i žlicom maslinovog ulja te malo posolimo i popaprimo. Masu zgnječimo s rukama. S žlicom napunimo đep pilećih prsi i rupu zatvorimo s čačkalicama. Masu posolimo, popaprimo, ja sam dodala još mješavinu začina meksički chipotle i malo premažemo s maslinovim uljem.
Ja sam meso pekla na žaru oko 20 minuta. Možemo ga ispeći i u pećnici iako je onda vrijeme pečenja duže.
VRIJEME PRIPREME: 40 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Alja
Komentari (0)