Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Prijesna čokoladna torta

OSNOVA:presna-eko-torta
* 100 g mljevenih miješanih oraščića
* 100 g zobanih pahuljica
* 100 g kokosovog brašna
* 100 g datulja bez koštice
* 50 g šalica kokosovog šećera
* 1 žlica kokosovog maslaca/ulja 
NADJEV:
* 250 g jagoda
* 2 banani 
ČOKOLADNA KREMA:
* 150 g datulja
* ½ šalice vode
* 50 g presnog kakaa u prahu
* 2 žlica kokosovog maslaca/ulja


OPIS POSTUPKA: 
OSNOVA: U multipraktiku pomiješamo sve sastojke. Osnovu što bolje potisnemo u kalup za tortu.presna-torta-malinca (1)
NADJEV:
Na komade narezane banane složimo po osnovi. Preko banana složimo na kolobare narezane jagode.
ČOKOLADNA KREMA: Za čokoladnu kremu datulje meljemo dok ne nastane kugla. Dodamo vodu i meljemo toliko dugo dok ne nastane gusta smjesa. Sve mora biti skroz izmljeveno, bez čestica. Dodamo kakao i kokosov maslac zatim sve skupa izmeljemo. Tu čokoladnu smjesu prelijemo po torti, stavimo u hladnjak/zamrzivač i sačekamo da se stvrdne (60 minuta). Po želji možete potresti/ukrasiti kokosovim čipsom ili brašnom.
SAVJETI:
Kod sastojaka za osnovu i nadjev možeš slobodno dodati, promijeniti sastojke. Za nadjev možeš upotrijebiti bilo koje voće koje imaš kod kuće. Za osnovu možeš umjesto miješanih oraščića upotrijebiti samo lješnjake, bademe ili orahe. Isto tako možeš umjesto zobanih pahuljica dodati pirove, ražine, kvinojine, heljdine – po želji. Kokosov šećer možeš nadomjestiti s agavinim ili javorovim sirupom, smeđim šećerom ili možeš šećer potpuno izbaciti. Isto tako možeš u osnovu dodati bilo koje drugo voće.


PRIPREMILA: Malinca Nastja  

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10318736
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem