Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Pirovi punozrnati široki rezanci s tofuom i gljivama

Idealan ručak koji je primjeren za sve kao i za vegane. Priprema cijelog ručka će nam uzeti maksimalno 15 minuta, naš trbuščić će neko vrijeme biti pun.

SASTOJCI:
Za 1 porciju:
*100g pirovih širokih rezanaca
*200g gljiva
*100g tofua
*100ml kokosovog mlijeka

OPIS POSTUPKA: Posoljenu vodu zavrijemo i kuhamo rezance 7-10 minuta (ja sam ih kuhala 10 minuta), u tavi zgrijemo kokosovo ulje na kojem onda popečemo narezane gljive i tofu. Popečene gljive i tofu prelijemo s kokosovim mlijekom i ostavimo na ploči još par minuta. Kada su rezanci kuhani ih ocijedimo i dodamo umak iz gljiva i tofua i serviramo. Dobar tek.

ČAS PRIPREME: 15 minuta 
RECEPT PRIPREMILA: Klara

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10247720
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem