Pirovi punozrnati široki rezanci s tofuom i gljivama
Idealan ručak koji je primjeren za sve kao i za vegane. Priprema cijelog ručka će nam uzeti maksimalno 15 minuta, naš trbuščić će neko vrijeme biti pun.
SASTOJCI:
Za 1 porciju:
*100g pirovih širokih rezanaca
*200g gljiva
*100g tofua
*100ml kokosovog mlijeka
OPIS POSTUPKA: Posoljenu vodu zavrijemo i kuhamo rezance 7-10 minuta (ja sam ih kuhala 10 minuta), u tavi zgrijemo kokosovo ulje na kojem onda popečemo narezane gljive i tofu. Popečene gljive i tofu prelijemo s kokosovim mlijekom i ostavimo na ploči još par minuta. Kada su rezanci kuhani ih ocijedimo i dodamo umak iz gljiva i tofua i serviramo. Dobar tek.
ČAS PRIPREME: 15 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Klara
Komentari (0)