Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Pirov kruh

SASTOJCI:HR-Pirov kruh300x170
* 250 g pirovog integralnog brašna
* 125 g zobenog brašna
* 125 g ječmenog brašna
* 1 ½ žličica sode bikarbone
* 1 žličica soli
* 3 žlice sjemenki suncokreta
* 1 žlica meda
* 3 žlice maslinovog ulja
* 1 žlica limunovog soka
* 450 ml jogurta

OPIS POSTUPKA: Pećnicu uključimo na 200° Brašno zajedno sa sodom prosijemo, dodamo sol, sjemenke suncokreta, med, ulje, limunov sok, potom jogurt te izmiješamo, ne dugo jer duljom obradom postane žilavo. Sve radimo jako brzo jer soda u dodiru s kiselinom počinje „raditi“ i što smo sporiji smanjujemo rahlost kruha. Tijesto brzo prebacimo u kalup i stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 200° te pečemo cca 35 min. Pečenost provjerimo probadanjem drvenim štapićem. Kruh iz kalupa istresemo na krpu te ga umotamo i pustimo da se ohladi.

VRIJEME PRIPREME: 15 min + vrijeme pečenja
RECEPT PRIPREMILA: Romana Horvat  

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10336048
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem