Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Pirov kruh

SASTOJCI:pirinkruh1
* 500g pirovog bio brašna
* 500ml gazirane vode
* 1 vrećica vinskog praška za pecivo
* 1 žlica maslinovog ulja
* 1 čajna žličica light kiselog vrhnja
* 1 čajna žličica soli
* dodatna mogućnost: do 150 grama sjemenki po želji (sezamove sjemenke, lanene sjemenke, ...)

OPIS POSTUPKA: U veliku posudu istresemo brašno, dodamo vinski prašak za pecivo i izmiješamo, dodamo sve ostale sastojke i s kuhačom izmiješamo. Smjesu koje nije potrebno mijesiti i ostaviti da se diže, ulijemo u visok pekač za kruh u kojeg smo stavili papir za pečenje. Pečemo 1 sat u pećnici na 200 stepeni bez ventilatora. Kad ga uzmemo iz pećnice pokrijemo ga vlažnom krpom za 10 minuta.

VRIJEME PRIPREME: 3 min + pečenje
RECEPT PRIPREME: Katja Savron
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10366432
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem