Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Pečena punozrnata tjestenina s povrćem

SASTOJCI:Pečeni-polnozrnati-peresniki-z-zelenjavo-200x300
* punozrnata tjestenina
* miješano povrće
* rajčica
* umak od rajčice
* svježi bosiljak
* himalajska sol, papar


Za punozrnati bešamel:
* 2 žlice maslinovog ulja
* velika žlica punozrnatog brašna
* 3 dl biljnog mlijeka (zobeno, kokosovo)

OPIS POSTUPKA: Kruh izrežemo na male kockice i rasporedimo ga u manji pekač. U posudici izmiješamo sastojke za preljev: kiselo vrhnje, šećer, jaja, vanilija u prahu. Približno pola smjese prelijemo po kruhu. Naribamo jabuke, prelijemo ih rumom i sokom od limuna te dobro promiješamo. Stavimo ih na kruh i posipamo s cimetom. Na vrh dodamo još jedan sloj kruha i sve prelijemo s ostatkom preljeva. Pečemo približno 30 minuta na 200 stupnjeva.

VRIJEME PRIPREME: 1 ura
RECEPT PRIPREMILA: Nina Železnik
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10200256
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem