Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Pečena pileća prsa s paprikom

SASTOJCI:
*1 pileća prsa bez kože (300 grama) 
*manje od pola luka
*pola crvene dugačke paprike 50 grama
*2 velike žlice maslinovog ulja
*1 mala žličica paprike u prahu
*1 mala žličica himalajske soli 
*papar 
*30 grama naribanog parmezana

OPIS POSTUPKA:
Luk i papriku dobro narežemo i stavimo ju u šalicu zajedno sa maslinovim uljem, paprikom u prahu, soli i paprom te promiješamo. Pileća prsa prerežemo na pola (dva jednaka dijela) i svaki dio više puta razrežemo po širini da dobijemo prostor koji možemo popuniti s nadjevom. Prsa stavimo na model i u “rupe“ rasporedimo nadjev iz paprike. Ako nam još šta ostane rasporedimo ga po vrhu mesa. Za kraj na još sve skupa naribamo tvrdi sir. Pečemo u pećnici na 200 stupnjeva 35 minuta (odnosno vrijeme pečenja prilagodimo veličini pilećih prsa). Uzmemo iz pećnice i serviramo. 

VRIJEME PRIPREME:
50 min
RECEPT PRIPREMILA: Tamara Lesinšek
Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10186280
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem