Niskokalorična proteinska tortica s grahom i mrkvom
SASTOJCI:
Za tijesto:
* 200g graha u zrnu
* 50g naribane mrkve
* 40g grožđica
* 5 bjelanjaka
* 30g kokosovog brašna
* 50 proteina whey
* 150 ml mlijeka
* 10g naribanog đumbira
* par prstohvata cimeta
* pol žličice praška za pecivo
Za kremu:
* 200 g svježeg sira
* 170 g grčkog jogurta
* 25 g whey proteina od vanilije
OPIS POSTUPKA: Sve sastojke za tijesto dobro promiješamo, stavimo u dva pekača (ja sam upotrijebila pekač promjera 22 cm) i pečemo 20-25 minuta na 170 stupnjeva. Kada se tijesto ohladi pomiješamo svježi sir i proteine za namažemo tijesto s kremom.
VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Jasmin Zorko
Komentari (0)