SESTAVINE: * krumpir * mrkva * luk * slanutak * crvena paprika * himalajska sol, papar * paprika u prahu * čili * sir * koncentrat rajčice * kokosovo ulje
OPIS POSTUPKA: Prvo na pola skuhamo krumpir u ljusci. Nakon toga ga ogulimo i narežemo na šnite te složimo na pekač kojeg smo prethodno namazali s kokosovim uljem. Posolimo ga. Luk, mrkvu, papriku i slanutak malo popržimo, dodamo koncentrat od rajčice i ostale začine. Tako pripremljeno povrće složimo na krumpir. Na vrh složimo još jedan sloj krumpira i na njega naribamo sir. VRIJEME PRIPREME: 1 sat RECEPT NAPISALA: Malinca Alja
Ovo ekstra djevičansko hladno prešano kokosovo ulje je prirodno, nerafinirano, organski obrađeno i certificirano ulje. Pogodan je za pečenje i kuhanje, a koristi se i u kozmetičke svrhe.
Redovna Cijena:9,99 €
Redovna Cijena:9,99 €
Komentari (0)
Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Komentari (0)