Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Mars čokoladice
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Mars čokoladice

1

Ako imaš želju za nečim slatkim, trebaš slatki predah dok si na poslu ili nakon treninga onda je ovo pravi recept za tebe.

SASTOJCI : 
1. sloj:
* 130 g oljuštenih badema
* 100 g namočenih datulja
* 1 velika žlica maslaca od kikirikija
* Prstohvat soli
* 1 čajna žl. ekstrakta od vanilije ili paste od vanilije

2. sloj:
* 100 gr namočenih badema
* 1 velika žlica kikirikija od maslaca
* 60 ml mlijeka od badema
* 1 žlica kokosovog ulja

Čokoladni preljev :
* 200 g crne čokolade
* malo kokosovog ulja

OPIS POSTUPKA: Za pripremu Mars čokoladica je potrebno datulje namakati u vodi nekoliko sati. Posudu za pečenje obložimo papirom za pečenje tako da imamo što manje rubova jer će se na taj način smanjiti otpadna masa i dobit ćemo otprilike 7 pločica. Upotrijebili smo posudu za pečenje dimenzija 10x24 cm. Za izradu prvog sloja u blender stavimo sve satojke i miksamo tako dugo dok masa ne postane homogena. Mješavina koju ćemo upotrijebiti za prvi sloj čokoladica je dosta suha pa ju je potrebno tijekom miksanja povremeno protresti  ili kuhačom promiješati. Dobivenu masu ravnomjerno rasporedimo po dnu i dobro potisnemo rukama. Ostavimo u hladnjaku sat vremena. Za drugi sloj najprije otopimo kokosovo ulje i u blenderu ga izblendamo sa ostalim sastojcima. Sadržaj izlijemo na već pripremljeni 1. sloj i ravnomjerno rasporedimo, te vratimo u hladnjak na dva sata kako bi se što bolje ohladilo. Za kraj otopimo čokoladu sa kokosovim uljem u posudi iznad pare i oblijemo po prethodno narezanim štangicama.

VRIJEME PRIRPEME: 30 min + 3 sata hlađenja
RECEPT PRIPREMILA: Luka Jager

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (1)

Gordana

Isprobat ću ovaj recept jer mi se čini odličan. Uopće ne sumnjam.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 10387472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem