Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Malo drugačija pica
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Malo drugačija pica

SASTOJCI:

Tijesto:
*180 g pirovog punozrnatog brašna
*60 g bademovog brašna
*3 male žličice praška za pecivo
*60 ml maslinovog ulja
*prstohvat soli
*180 ml mlačne vode

Nadjev:
*gorgonzola
*mozzarella
*marmelada od smokava
*kruške
*rukola

OPIS POSTUPKA: Sve sastojke pomiješamo i zamijesimo u tijesto. Tijesto rasporedimo po modelu. Na tijesto rasporedimo na komade narezanu mozzarelu i gorgonzolu. Kruške narežemo na tanke fete i rasporedimo ih po cijeloj površini. Pečemo u zgrijanoj pećnici na 200 stupnjeva oko 20 do 30 minuta. Kada je pica pečena dodamo par žlica marmelade od smokvi i svježu rukolu. 

VRIJEME PRIPREME:
1 h
RECEPT PRIPREMILA: Taja Polovšak
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 10248680
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem