Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Maline i čokolada u obliku tortice

SASTOJCI:raspberry-and-chocolate-front
Domaća sirova čokolada
* 100 g kakao maslaca
* 90 g sirovog kakaa (može i običnog)
* malo soli
* 3 žlice agavinog sirupa

Žele od maline
* 100 g malina
* 4 žlice vode
* 4 žlice agavinog sirupa
* četvrtina žličice praška agar agar

OPIS POSTUPKA: Kakov maslac polako otopimo na pari. Dodamo kakao te ga s metlicom polako umiješamo. Kada je sav kakao umiješan dodamo malo soli i sirup od agave te sve skupa promiješamo da nastane tekuća čokoladna smjesa. Tu smjesu ulijemo u silikonske kalupe i kroz sat ili malo više imamo gotovu domaću sirovu čokoladu.  raspberry-and-chocolate-raspberry-agar-agar

Iz dobivene čokoladne mase možemo napraviti 12 tankih čokoladica - ovdje je napravljeno njih 9 malo debljih.  U pekač za kolače namjestimo papiriće i čokoladnu masu razdijelimo u papiriće.

Pekač damo u hladnjak sat vremena da se čokolada stvrdne.

Priprema malinovog želea: Maline izmiksamo ili ispastiramo kroz gusto sito da iz njih odstranimo sve koštice. U malinovu kašu umiješamo 4 žlice vode i prašak agar agar te na niskoj temperaturi grijemo dok ne zavrije. Nakon minute vrenja odstranimo posudu sa štednjaka i pustimo da se malo ohladi. Malinovu masu sa žlicom rasporedimo na ohlađenu čokoladu i pričekamo da na njoj nastane malinov žele.

Na svaku čokoladicu postavimo još sviježu malinu. Pekač vratimo u hladnjak na sat vremena da se žele stvrdne, a nakon toga nastale tortice izvadimo iz papirića za kolače.

RECEPT PRIPREMIO: Easy-recepti
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10887296
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem