Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Lećin bolonjski umak
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Lećin bolonjski umak

SASTOJCI: 
* 1 šalica kuhane smeđe / crvene leće
* 1 luk 
* 1 režanj češnjaka 
* 1 šaka šampinjona 
* 2 žlice maslinovog ulja  
* 300g pasiranih rajčica
* sol, papar

OPIS POSTUPKA: Na zgrijanom maslinovom ulju popečemo narezan luk i češnjak. Dodamo šampinjone, kuhanu leću, pasirane rajčice, sol i papar. Na niskoj temperaturi kuhamo 5-10 minuta i onda serviramo sa željenim umakom.

VRIJEME PRIRPEME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Ana Čeperlin

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10268672
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem