Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

LCHF hamburger

SASTOJCI:
Sastojci za LCHF lepinju:  
* 100 g mljevenih badema 
* 5 žlica kokosovog brašna 
* 4 bjelanjka
* komadić maslaca ili kokosovog ulja
Ostalo:
* 150 g mljevenog mesa
* himalajska sol, papar
* povrće (luk, rajčica, salata)
* kečap ili domaći umak od rajčice (pelati, origano, bosiljak, himalajska sol) 


OPIS POSTUPKA
U posudi umijesimo sve sastojke za lepinju. U pekač stavimo papir za pečenje i masu rastegnemo. Uz pomoć žlice oblikujemo lepinju, visoku oko 1 cm, tako da je nakon pečenja možemo prerezati. Lepinju pečemo u pećnici zagrijanoj na 200°C toliko da postane lijepe, zlatno-žute boje (oko 20 minuta). 
U međuvremenu pripremimo mljeveno meso. Meso po ukusu začinimo solju i paprom. Rastegnemo ga tako da dobijemo tanku pljeskavicu koju potom ispečemo u tavi. Pripremimo povrće (luk, rajčica, salata) i napravimo umak od rajčice (pelati, origano, bosiljak, sol). Složimo hamburger i uživamo bez grižnje savjesti. 

VRIJEME PRIPREME: 30 min
RECEPT PRIPREMILASindi Horvat

Želiš poslati svoj recept?
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 10440008
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem