Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kruh bez kvasca (pogodan za osobe sa želučanim problemima)

SASTOJCI:Kruh-brez-kvasa-primeren-za-ljudi-z-želodčnimi-težavami1
* 300 g heljdinog brašna
* 200 g integralnog pirovog brašna
* 2 žlice maslinovog ulja
* Pola do jedne žličice himalajske soli
* 2 velike žlice vinskog kamena (ili prirodnog praška za pecivo)
* 2 dl mineralne vode (pomaže da kruh naraste)
* 2 dl rižinog ili zobenog mlijeka
* Orasi, lanene sjemenke, sjemenke bundeve ili suncokreta po želji


OPIS POSTUPKA:
Ručno izmiješamo sve sastojke u tekuću masu (ali da ne bude prerijetka, držite se recepta) . Da bi oblikovali tijesto u loptu dodamo pirovo brašno  toliko da je površina kruha suha.  Stavimo ga na papir za pečenje u glineni ili stakleni pekač, te pečemo  u pećnici na 150 stupnjeva 15 minuta odnosno dok ne zazvoni kada u njega udarimo s kuhačom.

VRIJEME PRIPREME: 90 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Donatella Pečovnik
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10357184
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem