Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kruh bez kvasca
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kruh bez kvasca

SASTOJCI: 
* 500 g pirovog bijelog mekog brašna
* 1 čajna žličica soli
* paketić praška za pecivo 
* 3 dl mlijeka
* mješavina sjemenki

OPIS POSTUPKA: Brašno i prašak za pecivo stavimo u zdjelu, dodamo sol, sjemenke, te promiješamo.

Dolijemo mlijeko i umijesimo u tijesto. Ako je tijesto ljepljivo, dodamo još malo brašna.

Na radnoj površini oblikujemo kruh, koji smije biti visok najviše 3 cm, kako bi se sredina zaista dobro ispekla. Možemo si pomoći i s valjkom za tijesto.

Pećnicu prethodno zagrijemo na 200 stupnjeva i u njoj zagrijemo pekač.

Na zagrijan pekač stavimo pek papir i na njega stavimo oblikovan kruščić. Po njemu napravimo par zareza. Možemo ga posipati i sa sjemenkama.

Pečemo 35 minuta na 200 stupnjeva Celzijusa.

VRIJEME PRIPREME: 40 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Dominika 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10222064
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem