Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kriške žitarica za doručak ili pauzu
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kriške žitarica za doručak ili pauzu

Kriške žitarica odličan su izbor kada nemate vremena za pripremu doručka ili pauze. Slažem ih preko vikenda i onda ih imam cijeli tjedan. Držim ih u zatvorenoj staklenoj posudi.

SASTOJCI (za 8 kriški):
* 125g datulja
* pola žličice cimeta
* prstohvat 100 % vanilije
* 200 ml vode
* 20g suhih goji bobica
* 20g sušenih šljiva
* 40g sjemenki bundeve
* 75g lanenih sjemenki
* 30g kakao zrna
* 15g chia sjemenki
* 15g kukuruznih pahuljica
* 50g zobene kaše

PRIPREMA:

1. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva i stavite papir za pečenje.

2. Smjesa od datulja: izrežite datulje na male komade, dodajte cimet i vaniliju i 200 ml hladne vode. Kuhajte do vrenja pa kuhajte još 5 minuta.

3. U blender / multipraktik dodajte smjesu od datulja, dodajte zobene pahuljice i dobro promiješajte.

4. Dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte rukama. Dobivenu masu rasporedite u posudi za pečenje do željene debljine. Rasporedila sam ga na veličinu 20 x 15 cm.

5. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 30 minuta, ostavite da se ohladi i narežite kockice veličine po želji.

Savjet: Goji bobice su sočnije ako ih prethodno namočite u vodi oko sat vremena. Nije obavezno. 

VRIJEME ZA PRIPREMU: 10 minuta + pečenje
PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 10361496
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem