Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kolač od jabuka

SASTOJCI: Kolač od jabuka
Mokri dio:
* 3 jaja
* 100 g kokosovo ulja
* 1 dcl jogurta
Suhi dio:
* 6 žlica zobenog brašna
* 4 žlice kokosovog šećera
* 1 žličica cimeta
* pola šalice oraha
* 2 jabuke
* 1 žlica ekstrakta od vanilije
Prelijev:
* 50 g kokosovog ulja
* 3 žlice kokosovog šećera
* šaka orasa
*1 žličica cimeta

OPIS POSTUPKA: U posebnoj posudi spojimo mokre dijelove: izradiimo jaja, otopimo maslac i ostavimo da se ohladi. Kad se ohladi umiješamo jaja s maslacem i jogurtom. U posebnoj posudi pomiješamo brašno, šećer, vanili, cimet, grubo isjeckane orase i oguljene jabuke izrezane na kockice veličine oko 1 cm. Ulijemo mokri dio u suhi i dobro promiješamo Tako dobivenu smjesu ulijemou kalup za tortu (u silikonski, a ako nije silikonski onda treba kalup premazati maslacem, na dno staviti papir za pečenje). Pećemo u prethodno ugrijanoj pećnici na 180°C oko pola sata, ovisi o pećnici. Dok se kolač peče, malo prepržimo grubo narzane orase i ohladimo ih. Pred kraj pečenja kolača počnemo s pripremom prelijeva: u posudi istopimo maslac, dodamo u njega šećer, cimet i lagano miješamo dok ne dobijelo sirupast izgled, dodamo orase i sve skupa prelijeo preko kolača. Kada je kolač pečen izvadimo ga i prelijemo s prethodno pripremljenim prelijevom.

VRIJEME PRIPREME: 40 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Romana Horvat

 
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10270208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem