Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Knedle od šljiva iz bezglutenskog brašna za prste polizati

2

SASTOJCI:Slivovi-cmoki-iz-brezglutenske-moke-za-prste-obliznit300x150-300x150
* 1 jaje 
* 300 g svježeg posnog sira 
* 200 g bezglutenskog brašna (na bazi krumpira) 
* 100 g fino mljevenog kokosovog brašna 
* prstohvat himalajske soli 
Punjenje:
* šljive (bobičasto voće)
Za posuti:
* 100 g mljevenih badema 
* cimet 

OPIS POSTUPKA: U posudi promiješamo jaje, dodamo svježi sir, bezglutensko i kokosovo brašno te prstohvat soli. Sve skupa zgnječimo u tijesto i razvaljamo ga. Tijesto razdijelimo na približno 10 jednakomjernih dijelova i izravnamo ga. Na sredinu stavimo šljivu i napravimo knedlu tako da je sa svih strana šljiva okužena s tijestom. U veliku posudu stavimo vodu i kada prokuha dodamo knedle. Knedle kuhamo približno 10-15 minuta dok ne isplivaju na površinu. U tavi rastopimo kokosovu mast i na brzinu popečemo bademe. Kada su knedle skuhane, uzmemo ih iz vode i ocijedimo. Nakon toga ih posujemo s bademovim mrvicama i cimetom. 

VRIJEME PRIPREME: 45 min 
RECEPT PRIPREMILA: Sindi Horvat

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (2)

Malinca

Nikolina, brašno bez glutena na bazi krumpira je obično topinambur. Ali možete koristiti bilo koje brašno bez glutena.

Nikolina

Poštovana, lijepo Vas molim koje je to bezglutensko brašno na bazi krumpira?
Hvala, lp

Nikolina
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10255880
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem