Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kisela juha
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kisela juha

Kisela juha je zanimljivo i tradicionalno jelo jednostavne pripreme, a najviše paše u zimskim danima i nakon raznih proslava kada je organizmu potrebna lakša hrana. Moja verzija juhe je primjerena za sve koji nisu ljubitelji klasičnih kiselih juha sa svinjskim nogicama, stoga sam koristila meso narezano na kocke.

SASTOJCI:

* 500 g svinjskog mesa narezanog na kockice
* 1 luk
* maslinovo ulje
* 3 režnja češnjaka
* 700 g smrznutog mixa povrća za juhu ( mrkva, grašak, krumpir, koraba ili po želji)
* 1 l jušnog temeljca
* 1 l vode + voda za zalijevanje mesa
* stabljika celera
* vezica peršina
* začini po želji: sol, papar, muškatni oraščići, ljuta paprika, slatka paprika, lovorov list, ružmarin
* 1 žlica jabučnog octa
* 1 žlica kiselog vrhnja

Kisla juha

PRIPREMA:

U većoj posudi za kuhanje na malo masnoće propirjamo meso, dodamo sol i papar, muškatni oraščić i ljutu papriku. Tijekom pirjanja podlijevamo vodom.

Dodamo sitno nasjeckani luk i češnjak pa uz stalno miješanje kuhamo tako dugo dok se luk u potpunosti ne rastopi. Ulijemo 1 l jušnog temeljca i 1 l vodu (može i manje) pa pustimo da zavrije. Dodajemo povrće i kuhamo na laganoj vatri dok se povrće ne skuha. Pred kraj kuhanja jelu dodajemo još peršin, jabučni ocat i žlicu kiselog vrhnja. Pustimo još par minuta krčkati pa poslužimo.

VRIJEME PRIPREME: 1 h 30 min

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Dominika


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10280504
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem