Kikirikijeva tortica
* 24 fino mljevenih punozrnatih keksa s maslacem
* 5 žlica rastopljenog kokosovog ulja
* 250 g sirnog namaza
* 1 šačica Rok's kremastog kikirikijevog maslaca
* 100 g kokosovog šećera (ili 75 g sukrina)
* 1 čajna žličica vanilije
* 250 ml šlaga
OPIS POSTUPKA: U posudi promiješajte mljevene kekse i kokosovo ulje te masu stavite u kalup za pite. Pazite na to da jednakomjerno rasporedite masu,
Rok's kikirikijev maslac, kokosov šećer i vaniliju promiješajte s mikserom. Miješajte toliko dugo dok svi sastojci ne budu dobro promiješani. Masu položite na tijesto i sve skupa na 4 sata stavite u zamrzivač.
30 minuta prije nego poslužite pitu, izvadite ju iz zamrzivača. U odvojenoj posudi napravite šlag i namažite ju na pitu, Sve skupa pospite s popečenim i razdrobljenim kikirikijem i poslužite.
VRIJEME PRIPREME: 1 h
RECEPT PRIPREMILA: Rok
Komentari (0)