Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Kajgana s gljivama i sirom

SASTOJCI:
* 3 jaja
* 50g šampinjona ili nekih drugih gljiva
* 2 žlice maslinovog ulja
* 30g naribanog sira
* 1 mali luk
* himalajska sol
* papar 
* talijanska mješavina začina ili origano

OPIS POSTUPKA: Na sitno narežemo luk i gljive te ih popečemo na maslinovom ulju. U posudi s vilicom izmiješamo jaja i dodamo sol, papar i talijanske začine. Mješavinu prelijemo u posudu s lukom i gljivama. Popečemo 3 minute i kajgana je pripremljena. Na kajganu naribamo cca 30 g sira.

VRIJEME PRIPREME: 10 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10200208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem