Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Jesenska savijača

SASTOJCI:
* 1 pakovanje gotovih kora za savijače
* 1 manja bundeva (hokaido) – oko 650 g
* 250 g svježeg kravljeg sira
* 250 ml grčkog jogurta
* 150 g šećera eritritol 
* 1 čajna žličica cejlonskog cimeta
* ½ čajne žličice himalajske soli
* 1 jušna žlica limunovog soka
* 1 jušna žlica naribane limunove korice
* otopljeni ghee maslac za premazivanje tijesta 
 
OPIS POSTUPKA: Uključite pećnicu na 180 ° C. Očistite tikvu od koštica i ogulite te je naribajte. Pomiješajte naribanu tikvu sa svježim kravljim sirom, jogurtom, šećerom, cimetom, soli, limunovim sokom i limunovom koricom. Izvadite kore iz pakovanja i prebrojite ih jer broj kora varira od 10 do 15 (ovisno o proizvođaču). Broj kora podijelite sa 3 (toliko će vam trebati za jednu savijaču). Ovisno o broju kora podijelite i nadjev da svaka savijača bude ravnomjerno punjena. Jednu koru stavite na radnu površinu i poškropite je mješavinom tople vode i otopljenog ghee maslaca. Na tako pripremljenu koru stavite drugu i ponovite postupak. Stavite i treću koru, poškropite je te rasporedite pripremljeni nadjev na 2/3 kore počevši od jednog kraja. Savijte lijevi i desni rub kore prilagodivši veličinu savijače prema veličini tepsije. Savijte nadjevenu koru i stavite je u podmazanu tepsiju. Cijeli postupak ponovite dok ne potrošite sve kore i nadjev.
Savijaču lagano premažite ghee maslacem i stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 ° C oko 40 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite malo ohladiti. Toplu savijaču narežite na komade.

VRIJEME PRIPREME:
 60 min
RECEPT PRIPREMILA: Ivanka Brček - Zdrava.iva 
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 10300824
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem