Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Jaja u košuljici iz pećnice
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Jaja u košuljici iz pećnice

SASTOJCI: 
* maslac ili maslinovo ulje
* 6 jaja veličine S 
* 6 feta punozrnatog tosta  
* dodaci po želji (naribana šunka, slanina, sir, popečene gljive, narezana paprika, popečen luk..) 
* sol 
* papar
* kajenski papar

OPIS POSTUPKA: Prvo uzmemo pekač za muffine i namažemo udubine s istopljenim maslacem - pomažemo si s kuhinjskim kistićem. Možemo ga upotrijebiti za i za papirnate posudice za muffine. Uzmemo fete tosta i malo ih razvaljati s valjkom za tijesto. Nakon toga sa šalicom napravimo krugove. Krugove stavimo na pola. Obje polovice stavimo u udubinu pekača za muffine (rub), na dno stavimo komadiće tosta koji su ostali nakon što smo napravili krugove. Kruh premažemo s istopljenim maslacem ili maslinovim uljem. Tako napunimo još 5 drugih udubina u pekaču za muffine. U udubinice stavljamo sve što želimo samo ne previsoko da ostavimo mjesto za jaja. Svako jaje oprezno razbijemo i stavimo u udubine. Probamo ukloniti par bjelanjaka da je količina jaja u posudi primjerena. Pekač za muffine stavimo u pećnicu zgrijanu na 190°C. Naše tost posudice s jajima pečemo oko 20 minuta (pratimo/provjeravamo da je žumanjak još u tekućem stanju). Posudice pažljivo uklonimo iz pekača i serviramo.

VRIJEME PRIRPEME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Katra Jezeršek

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 10265344
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem