Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Jabučna pita bez brašna i glutena
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Jabučna pita bez brašna i glutena

SASTOJCI: 
* 250g nemasnog svježeg sira
* 2 jaja
* 35g kokosovog brašna (nemasnog)
* 10g indijskog trpuca
* 25g eritritola (zaslađivač bez kalorija)
Nadjev:
* 600g jabuka
* 30g maslaca
* 40g eritritola
* mljevenog cimeta 

OPIS POSTUPKA: 
1. U posudu stavimo svježi sir i s vilicom ju malo promiješamo. Dodamo izmiješana jaja i dobro promiješamo da dobijemo glatku smjesu.
2. Dodamo kokosovo brašno, indijski trputac i eritritol.
3. Stavimo u hladnjak na bar 10 minuta i onda razdijelimo na dvije jednako velike kugle.
4. Pećnicu upalimo na 180°C.
5.Svaku kuglu posebno razvaljamo među dva lista papira za pečenje tako da je na rubu papira 5 cm prostora sa svake strane. Oprezno uklonimo gornji papir za pečenje.  
6. Jabuku ogulimo, naribamo na fete i položimo na tijesto što jednakomjernije. Po vrhu dodamo cimet i eritritolom.
7. U posudici istopimo maslac i s njim prelijemo jabuke. 
8. Uz pomoć donjeg papira za pečenje, tijesto usko povijemo i stavimo na pekač zajedno sa papirom za pečenje.Tijesto se brzo strga tako da ga povijamo polako i oprezno. Ako se tijesto ne želi lijepo odlijepiti od papira za pečenje ga odljepljujemo dok ga savijamo uz pomoć noža. 
9. Pečemo približno 45 minuta odnosno do zlatno smeđe boje.
10. Pustimo, da se ohladi, po želji dodamo po vrhu mljeveni eritritolom i razrežemo na 8 komada

VRIJEME PRIRPEME: priprema – 55 min, pečenje – 45 min
RECEPT PRIPREMILA: Urša Gorše

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10462544
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem