Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Iverak s povrćem iz pećnice

Iverak je morska riba odličnog okusa i ružnog izgleda. Prvi put sam ju sama ispekla i super je ispalo jer je jako jednostavna za pripremu. 

SASTOJCI: 
* očišćen Iverak cca 1kg
* 1 slatki krumpir
* 2 manje mrkve
* 6 cherry rajčica 
* 4 šparoge
* 3 fete limuna
* himalajska sol
* maslinovo ulje
* mješavina začina – riblji začini

OPIS POSTUPKA: Na papiru za pečenje stavimo ribu koju sa svih strana posolimo i stavimo mješavinu začina na ribe. Nakon toga dodamo narezano povrće koje smo posolili. Sve skupa prelijemo s 50 ml maslinovog ulja i malo promiješamo. Na vrh ribe stavimo limun. Pečemo u zgrijanoj pećnici  na 175 stupnjeva 30 minuta. Ja sam pekla u ventilatorskoj i bilo je nakon  30 minuta sve pečeno.  

VRIJEME PRIPREME: 45 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 10245632
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem