Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Integralni kruh

SASTOJCI:polnozrnat kruh
* 500 g pšeničnog integralnog brašna
* sjemenke (suncokreta, bundeve,…)
* pola paketića kvasca (25 g)
350 ml tople vode
* 1 žličica soli

OPIS POSTUPKA: U šalici izmiješamo kvasac i malo tople vode. U posudu istresemo brašno, cijele ili mljevene sjemenke i u sredini napravimo rupicu. U nju izlijemo mješavinu koju smo pripremili i pokrijemo posudu. Sačekamo 5 minuta zatim sve zajedno izmiješamo, dodamo sol i polako polako dodajemo vodu. Kad je tijesto pripremljeno, posudu neprodušno zatvorimo i sačekamo oko 1 sat. Međutim ugrijemo pećnicu na 240 stupnjeva. Oblikovan hljeb pečemo 5 minuta na 240 stupnjeva, zatim smanjimo temperaturu na 200 stepeni i pečemo još oko 30 minuta.

VRIJEME PRIPREME: 60 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

 

 

 
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 10257832
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem