Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Heljdini štrukli

SASTOJCI:ajdovi truklji
* 50 dag heljdinog brašna
* 10 dag bijelog pšeničnog brašna
* 6 dl slane vruće vode
* 50 dag svježeg sira
* 2 jaja
* 4 žlice slatkog vrhnja
* kokosov šećer

OPIS POSTUPKA: Heljdino brašno poparimo sa slanom vodom i pustimo da se ohladi. Umiješamo  bijelo brašno i kada smo tijesto dobro zamijesili ga razvaljamo na debljinu pola prsta.  Premažemo ga sa punilom - svježi sir i tučena jaja. Nakon toga ga prelijemo sa slatkim vrhnjem. Ako je tijesto pre tekuće, posipamo ga s krušnim mrvicama.  Tijesno ga zavijemo u mokru i sa mrvicama posipanu krpu, damo u vruću slanu vodu i kuhamo na srednjoj temperaturi 20 minuta. Prije nego što ga narežemo na šnite ga malo ohladimo. ,Po želji posipamo sa šećerom i/ili dodamo malo marmelade po ukusu.

VRIJEME PRIPREME: 60 min
RECEPT SASTAVILA: Ana Glamočak
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 18874368, emalloc: 10262688
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem