Ovo je demo trgovina. Bilo koje narudžbe poslane preko ove trgovine neće biti izvršene.

Dani besplatne poštarine. Provjeri >>

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Posebne pogodnosti za tvoju kupovinu

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo 24 sata
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Heljdina granola s cimetom i orasima
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Heljdina granola s cimetom i orasima

SASTOJCI:
* 4 šake heljdine kaše
* 4 šake zobenih pahuljica
* 2 šake suncokretovih sjemenki
* 3 šake orahove jezgre
* 1/2 čajne žličice cimeta
* 4 žlice agavinog sirupa ili meda
* 1 puna žlica kokosovog ulja
* zobeno mlijeko (ili kravlje ili bademovo…)

OPIS POSTUPKA:
 1.Heljdinu kašu, suncokretove sjemenke, zobene pahuljice i orahe istresemo u veću zdjelu.
2. Kokosovo ulje i agavin sirup, te cimet ugrijemo na štednjaku, kako bi se sastojci rastopili i povezali.
3. Mješavinom prelijemo sjemenke i pahuljice. Promiješamo i rasporedimo po papiru za pečenje. Pekač stavimo u pećnicu zagrijanu na 160 stupnjeva na 30 minuta.
4. Granolu ohladimo i spremimo. Poslužimo je u vrućem zobenom/kravljem/bademovom mlijeku ili s jogurtom.

VRIJEME PRIPREME: 35 min
RECEPT PRIPREMILA: Ana Žontar

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
[profiler]
Memory usage: real: 4194304, emalloc: 10344032
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem