Happy kruh
SASTOJCI:
* 1 jaje
* 125 g topljenog maslaca
* 250g svježeg sira
* 1 vrhnje
* 200 g oraha
* 120 g tapioka brašna
* 1 prašak za pecivo
* 100 g mljevenog lana
* 100 g sezama
* 100 g suncokreta
* 50 g zobenih mekinja
* malo himalajske soli
OPIS POSTUPKA: Izmješajte sve suhe sastojke. Dodajte jaje (ili više njih ako imate veću količinu), sir,vrhnje i topljeni maslac. Sjedinite sve sastojke žlicom i istresita ih na lim obložen papirom za pečenje. smočite ruke vodom i oblikujte štrucu. Nakon što je oblikujete pospite je sjemenkama po želji. Pecite na 200 stupnjeva cca. 45 minuta. Kruh je pogodoan za jesi bez ičega ili uz dodatak namaza,sira...a nazvala sam ga Happy jer nema bolje od toga da jedete nešto što će vam ubrzati probavu i nahraniti organizam.
VRIJEME PRIPREME: 1 h
RECEPT PRIPREMILA: Ivana Grepo
Komentari (0)